Am primit set meniul pentru seara de TET. Il regasiti mai jos, cu informatia legata de tarif:
Tarif: 400.000 VND/persoana, asta inseamna in jur de 13-14 euro.
Meniu:
1. Cha Gio Sua / Mayo Seafood Spring Rolls
2. Salad Tr¢n Ga/ Chicken Salad
3. Stuffed Steak - Fries
4. Sot Kem/Creamy Pasta
5. Banh Mousse Socola/ Mousse Chocolate Cake
Una dintre participante mi-a scris ca este vegetariana, asa ca va fi si un meniu separat.
Ms My, managerul de restaurant mi-a promis, cea mai buna masa de pe terasa restaurantului, la fel ca in fiecare an. Tot acolo unde am stat acum 3 saptamani cu grupul cu care am calatorit calatorit in Vietnam.
Din pacate pe langa vestile bune si doua vesti neasteptate, nu prea placute: consiliul orasenesc a tot amanat si amanat luarea unei decizii asupra locului in care va avea loc focul de artificii si in final le-au transmis celor de la hotel ca de data aceasta nu va mai fi in fata locatiei ci la 1 km distanta. Nu stiu cat de bine si daca o sa se vada, pentru ca toate cladirile din jur sunt inalte, dar sa speram...
Si nu o sa fie...muzica. Pana acum in fiecare an, venea cate o formatie sau un DJ si punea ceva de inveselire (nu pt dans, pt ca la ei nu se danseaza de TET). In schimb noi mai dansam, mai cantam...Oricum o sa vedeti, atmosfera este foarte frumoasa. O sa aveti raul Song in fata, cu vaporase luminate si muzica, o sa fie tare placut.
Pentru aceasta seara va recomand sa fiti imbracati mai special, nu black tie, dar nici casual de vacanta. La femei este simplu: va puteti cumpara ao dai-uri si ati rezolvat problema...
Trebuie sa aveti bani schimbati, sa-i dati pe drum Lidiei, pentru ca ea sa poata achita la check in suma pentru intreg grupul.